Over mij

 

Mijn naam is Stefan Lakhichand, in 1981 geboren in Den Haag en daar opgegroeid. Inmiddels trotse inwoner van Moerkapelle, gemeente Zuidplas. Ik ben getrouwd met Melvina, vader van Samuel en Adri-Elle.

 

Mijn persoonlijkheid? Altijd positief, productief, meedenkend, inspirerend en behulpzaam. Als leidinggevende of coach daag ik je uit om het beste uit jezelf te halen. Ik stel vragen, houd je een spiegel voor en probeer samen met je te kijken hoe je kunt leren en groeien. Ik geloof namelijk dat een ieder uniek is met specifieke talenten die niet altijd optimaal gebruikt worden. Mijn leven heb ik gewijd aan het helpen van mensen en organisaties. Daar haal ik vooral mijn voldoening uit.

 

Heb ruime ervaring in het leiden van projecten en programma's, maken van beleid en het integraal management, zowel in het fysieke als sociale domein. Als (internationaal) spreker, dagvoorzitter en presentator zorg ik ervoor dat bijeenkomsten, bruiloften, vergaderingen en interviews met passie en scherpte worden begeleid. Succes verzekerd! Daarnaast ben ik eigenaar van Public Transformation, een uitgeverij die ik in 2020 ben begonnen, waar een ieder terecht kan die een verhaal heeft dat de wereld moet lezen.

 

Wanneer ik niet aan het werk ben, lees en schrijf ik graag en spendeer zoveel mogelijk tijd met m'n gezin.

 

Hopelijk tot snel. Stuur me een berichtje als ik je ergens bij zou kunnen helpen.


Hartelijke groet,

Stefan

 

Mijn Gezin!